Jobb Mellan 10-20

Nämen hej ^^ Hur är det med er? Jag är hungrig som satan, hann inte äta någon frukost imorse då jag tyckte det var alldeldes för bekvämt att dra mig lite för länge i sängen, så jag fick stressa iväg för att hinna till jobbet. Så ki kan väl förstå hur min mage har kurrat fram tills nu haha 🙂 Idag så jobbar jag kl 10-20, ett väldigt långt pass med andra ord men så blir det ibland, det är egentligen inte så farligt när man tänker efter för när du är här så jobbar du bara på, den riktiga smällen kommer när passet är slut, då blir man trött 🙂 När jag har slutat så kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så att vi kan handla maten inför lördagen, kryssningen blir inte av så jag planerar en middag hemma istället, det kommer bli trevligt och då kan även flera av mina vänner vara med, så kul! 🙂
2014-11-20 15.03.18