Ledig Idag

Alltså den här lediga dagen kunde inte komma mer lägligt, jag har varit så utmattad de senaste dagarna med väldigt tidiga morgnar, intensiva träningspass på 3-4 timmar på morgonen, långa dagar på jobbet och sedan repeat på det nästa dag. Jag behövde verkligen sova ut, har sovit som en stock och vaknade nu vid halv 11, även fast jag vill sova lite till så vill jag inte sova bort hela dagen 🙂 Jag har fortfarande mitt födesedagsfirande att boka klart inför lördag, jag fyllar ju år nu på fredag men då den 21a blir firande med familjen så ska jag, enligt min lilla ”tradition” fira med mina vänner på lördagen. Först så hade jag tänkt att spela lite bowling och sedan dra ut till någon klubb men nu är jag mer sugen på att åka iväg, komma bort lite och göra något annat istället så då blir det en 22-timmars kryssning med Viking Line och Cinderella istället 🙂 Det kommer bli väldigt roligt, så ska boka hytter nu till sällskapet och även reservera platser till deras buffe så att vi kan äta middag också, det är viktigt haha 🙂
God morgon förresten, eller god eftermiddag kanske är mer lämpligt att säga vid den här tiden, hur är det med er? 🙂 Kämpar ni er igenom skola och jobb just nu? Jag vet, med mörkret och kylan så vill man inget hellre än att ligga kvar under täcket och mysa, men stå ut, vi är halvvägs till helgen så det är inte långt kvar 🙂
Kram kram
20141119_114558