Trött Men Kämpar På

God morgon, god morgon, idag känner jag mig så trött, både utmattad i kroppen men även trött i huvudet, men jag är ändå envis och står redan på gymmet hihi ^^ Dagen blev väldigt lång igår, när man efter ett så intenaivt pass som jag fick till på morgonen igår sedan går till att göra ingenting under några timmar för att sedan jobba till kl 20 så sjunker energin något enormt, så hela dagen igår blev ett sömnpiller och det håller fortfarande i sig idag. Det var verkligen tur att jag kunde börja jobba tidigare igår så jag slapp gå och tråka så länge i stan, samt att jag får en extra timmes lön, yeey 😀 Egentligen så borde jag ha tagit sovmorgon då jag inte börjar mitt pass på jobbet förrens kl 13 idag, men då morgonen är enda tiden för mig att träna när jag jobbar stängning så känner jag ”varför inte”. Jag är ändå ledig imorgon så kan sova ut då istället ^^ Jag kommer fokusera mycket på avkoppling idag, stretching, lyxa till det lite med bastu och skrubb sen efteråt, så att jag inte satsar på att köra tungt, det orkar jag nog inte idag men jag ska kämpa och se vad kroppen orkar idag, ibland så kan den ju chocka en 🙂 Efter gymmet lär jag ha ca 2-3 timmar att ta död på så då tänkte jag sätta mig på ett fik för att äta lite frukost, fylla på med en massa energi till min utpumpade kropp och jobba lite, har min dator med mig så jag tänkte passa på att utnyttja tiden 🙂 Smart va? 😀
20141118_062737
20141118_062713