Stolt!!

Jag är så jäkla stolt över mig själv just nu, jag är så grym!! Jag sprang i 10 minuter på rullbandet under min sista powerwalk!! 😀 😀 😀 10 minuters löpning kanske inte låter mycket eller som värsta grejen i era öron men om det är någon träningsform jag hatar så är det just löpning, jag undviker det totalt och jag avskyr tanken på att behöva springa. Men jag gjorde det, helt av egen vilja och helt av eget driv, jag sprang i 10 minuter! 😀 Det är ett enormt framsteg för mig så jag är riktigt stolt just nu, jag visste att jag hade det någonstans inom mig 🙂 Jag funderar på att börja där, att köra 5-10 minuters löpning under varje pass, bara för att vänja mig och chocka kroppen lite, samt förbättra min kondition som inte är den bästa haha Resten av passet gick bra även det, ben, triceps, rygg, axlar och biceps pressades hårt så det lär kännas i kroppen imorgon, hej träningsvärk haha ^^ Men nu ska jag inte tänka så, utan nu ska jag njuta utav detta framsteg under hela dagen 🙂
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra innan jag börjar jobbet kl 16, Lotta hörde av sig och avbokade vår träff idag pga migrän så jag får försöka hitta på något att underhålla mig med i nästan 4 timmar på egen hand, vad vet jag dock inte, sitter här vid sats ”väntrum” och försöker tänka ut något… Har ni några tips?
2014-11-17 12.06.32
2014-11-17 12.04.08