Plans Of Today

God morgon, har ni sovit gott? 🙂 Eller förresten, ni kanske inte ens har vaknat än, det är nog bara jag som är galen och struntar i att jag egentligen kan ta sovmorgon idag då jag börjar mitt pass på jobbet kl 16, utan istället så väljer jag att stå redo på gymmet sen kl 6 imorse… ehh japp, så galen i träning är jag nu för tiden, vad har hänt? Haha 😀 Men jag älskar det, så jag ser det som en självklarhet att offra en längre sömn för det ^^ Jag älskar dessutom när jag kan ta tid på mig med träningen, inte behöva stressa igenom övningarna utan bara köra på tills jag känner mig klar, därför tänker jag spendera ca 4 timmar på gymmet denna morgon innan jag ska träffa Lotta vid 12. Jag tänkte värma upp i 1 timme på rullbandet, köra igenom hela kroppen under styrkepasset och sedan köra 1 timmes powerwalk igen, ett awsome pass helt enkelt och det bästa sättet för mig att starta min dag och vecka på 🙂
Hörs sen mina fina, när ni väl vaknar så vakna med ett leende och tänk ”yees det är måndag idag och jag ser framemot att ta mig an veckans alla möjligheter och roligheer. Jag är bäst, underbar och jag ska göra den här veckam till den bästa!”
KRAM!!
20141117_063056