Working 11-16 Today

God morgon, har ni sovit gott inatt? 🙂 Det kan jag i alla fall säga att jag har gjort, har sovit som en stock och säkert fått mina 8 timmar i drömmarnas land, så härligt när det blir så ^^ Men jag har tänkt på en sak när det kommer till drömmar, varför är det så att vissa kommer ihåg vad dom drömmer men vissa gör det inte? Jag tillhör den sistnämnda kategorin som inte kommer ihåg sina drömmar efter man vaknat upp, beror det på att man inte har sovit tillräckligt djupt eller tillräckligt länge? Eller är det något psykologiskt med det? Uuhhh spännande ju 🙂 Det hade ju varit roligt att veta vad sina hjärna kokar ihop för historier som spelas upp i skallen när man sover, vad för sjuka och konstiga händelser som sker, tillhör ni den kategorin som kommer ihåg vad ni drömmer? 🙂
Men nu är det inte tid för att sova och försöka minnas sina drömmar utan idag så är det jobb mellan kl 10:45-16 som står på schemat, jag undrar vad för fina nya reaplagg vi kommer plocka fram idag 🙂
2014-11-16 10.09.13