Dinner At Brillo

Hej på er, hur mår ni denna söndagskväll, redo för en ny vecka? 🙂 Jag mår bra och känner mig så glad över dagen, jag har precis kommit hem till älsklingen efter en mysig middag tillsammans med honom, hans syster och hennes man samt hans bror och hans flickvän, inne på restaurangen Brillo vid stureplan. En mysig italiensk restaurang med en avkopplande och mysig atmosfär, jag gillar restauranger som har den där speciella belysningen, svårt att förklara men den rätta belysningen gör mycket för mig… haha 😀 I alla fall, han och hans familj hade kört lite gokart tidigare på dagen och då jag slutade på jobbet precis lagom tills dom slutade sitt gokartrace så blev jag medbjuden på lite middag, så snällt ^^ Jag beställde in en oxfilepasta med krämig gräddsås, som var så himlans god, det är något med pasta som alltid funkar och som alltid blir gott så jag kan rekommendera den på Brillo, till det så drack jag ett glas Somersby cider och njöt av mitt trevliga sällskap 🙂 Vi satt där i några timmar innan vi avrundade middagen med en riktigt mäktig och chokladig chokladtårta med lite hallon på toppen, jag vill att ni ska veta att jag sällan känner att jag blir ”mätt” eller känner att en efterrätt växer i munnen då den är så mäktig, att man liksom inte kan få i sig mer (svårt att förklara haha men hoppas ni förstår 😛 ) men med denna chokladtårtan så blev det en sån känsla, meeeeeen jag åt upp hela biten ändå hihihi sockerberoende jag vet, men det var så gott ^^
Men nu är det snart dags att hälsa på sängen och hoppas att man kommer ihåg nattens drömmar när man vaknar imorgon, man kan ju hoppas 🙂 Träningsväskan är packad och planerna för imorgon är att träna på morgonen (som vanligt 🙂 ), möta upp Lotta för lite fika eller vad vi nu väljer att hitta på och sen jobb från 16-20. Det låter som en toppendag, en bra start på veckan 🙂 Vad ska ni hitta på imorgon? Natti Natti på er ^^
2014-11-16 20.20.31
2014-11-16 20.20.19
2014-11-16 20.19.00
2014-11-16 20.19.45
2014-11-16 20.20.03