Mycket Att Planera

Nämen hej på er, hur är det med er? 🙂 Nej jag har inte glömt bort er, utan jag har bara haft lite hjärnsläpp idag över vad jag ska skriva för er då jag bara har jobbat på idag inne på Esprit haha en liten arbetsmyra sitter här 🙂 Men nu är jag hemma hos älsklingen och tänkte jobba lite med bloggens förändringar (bloggen är i behov av en rejäl förändring, både utseendemässigt men även från min egna sida, så det ska tas drastiska åtgärder för det), samt skriva ner lite saker i min almanacka, man måste ju ha lite ordning och reda på sitt liv med alla jobbtider och tid med vänner 🙂 Sortera ut allt innehåll till julkalender, börja skissa på en front för kalendern samt planera alla detaljer för hur man ska delta är något jag redan nu måste tänkte igenom, det är trots allt inte långt kvar nu tills allt julstök sätter igång, lite mysigt ändå 🙂 Hmm ja det är nog det jag ska göra ikväll, en lugn lördagskväll med andra ord men det är skönt det också när man behöver få lite saker gjorde, jag lovar att det blir mer bloggande imorgon, vad ska ni hitta på ikväll? 🙂
20141115_193417
20141115_193406
20141115_193253