Otur Med Dagens Mat

Haha alltså idag så vill inte mat samarbeta med mig för fem öre, allt har bara gått fel när jag ska äta så nu är jag bara frustrerad, jag är ju hungrig 🙁 Idag till lunch så hade jag tänkt äta en fiskgratäng jag hade köpt fryst efter träningen, men tror ni inte att jag upptäcker när jag ska värma den att den kräver 50, ja ni hörde rätt 50 jädrans minuter i mikron för att bli tillagad… Det har jag ju inte tid med, så jag fick äta potatiamosen då fisken var helt rå, fräscht. Tur att jag hade lite fil och flingor kvar från frukosten så jag fick något i magen i alla fall, även en bar jag köpte på gymmet smakade skit så den fick jag bara ner en tugga av haha 😛 Gaahh ibland så blir det inte som man har tänkt, jag hoppas bara min relativt tomma mage orkar med de sista timmarna på jobbet nu, bara 3 timmar kvar, det klarar du Emilia! 🙂
Men vet nu vad? Idag är ingen vanlig fredag för det är nämligen min namnsdag idag, perfekt en vecka innan min födelsedag haha Så grattis på namnsdagen till mig ^^
unnamed