On Fire

Jäklar alltså, jag är verkligen on fire när det kommer till träningen just nu 🙂 Jag har precis varit på gymmet från 6-11… Haha i 5 timmar så har jag varit på gymmet och svettats, tränar hårt, lyft tungt och bara låtit kroppen göra sitt, am I crazy or what? Jag börjar liksom inte ens mitt pass på jo bet förens vid kl 13 haha men jag tror nog att jag kan börja 1 timme tidigare idag med ^^ Under dessa timmar så har jag hunnit med att gå en snabb powerwalk på 1 timme som uppvärmning, sedan kört igenom alla muskelgrupper under styrkepasset så att biceps, triceps, rygg, mage och lite ben igen fick sig en rejäl omgång (så jäkla skönt) och sedan så gick jag en snabb powerwalk på 1 timme efter det, vilket jäkla pass jag fick till, damn alltså, så jäkla awesome! 😀 Tog en lång dusch efter det med skrubb, hårinpackning och en liten stund inne i bastun faktiskt, det var skönt. En sådan lyxig start på fredagen, nu lär jag nog vara helt redo för att jobba till stängning, med alla endorfiner som har spridit sig genom kroppen tack vare träningen så lär energin vara på topp haha 😀
20141114_105335
20141114_105617
20141114_105759