Birthday Wishlist

Jag har lyckats samla på mig en del saker till den kommande julkalendern, jag har rotat runt i alla lådor, grävt en massa, kastat runt saker och nu lyckats fylla 2 små papperspåsar samt en halv plastpåse med saker. Det blev faktiskt lite gott och blandat, lite träningstoppar, en vanlig topp, smycken, skönhetsprodukter och lite annat som kan vara roligt att få 🙂 Så kul det här kommer bli, jag känner mig väldigt taggad på denna kalender så jag ska göra den så grym som möjligt 😀
Men innan jag tänker lansera min julkalender den 1a december så är det faktiskt en annan stor sak som händer innan dess, nämligen min födelsedag! 😀 Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag fyller 23 år, inte direkt en wow ålder att fylla då det inte är ”stort” och ”speciellt” som när man fyller 18, 20, 25 eller 50 år, men det är ändå min dag så det är stort och speciellt för mig 🙂 Trots att jag snart fyller år så borde min önskelista vara väldigt lång, men det är den faktiskt inte, jag önskar mig inte så mycket saker i år, nästan ingenting om jag ska vara ärlig men jag väljer att se det som något positivt istället då det innebär att jag redan har allt jag kan tänka mig. Men det finns ändå några enstaka saker jag vill ha, okej 3 saker haha men man vill ju alltid ha något ju, även om det inte alltid är så mycket hihi ^^
önskelista