Ser Framemot Dagen

Hej hej ^^ mår ni bra idag mina fina läsare? 🙂 Redo för dagens alla möjligheter? Bra, härligt att höra för det är jag också 😀 Trots att det var en plåga att ta mig upp ur sängen imorse, dels pga att sängen var så skön, dels för att jag var så trött men även för att jag har en sån träningsvärk i mina ben, så lyckades jag ta mig upp då jag vet att jag har en rolig dag att se framemot 🙂 Jag har jobb fram till kl 16 idag, sen ska jag träna lite och efter det så blir det middag och bio med älsklingen, hans kompis och hans tjej, vi ska gå och se Dum & Dummare 2 haha det kommer bli kul, det är ju en film man har längtat efter så länge, så vi ska bunkra upp med massa popcorn och läsk, ingen riktig bioupplevelse utan snacksen ju 🙂
Vad ska ni göra för roligt idag? 🙂
2014-11-12 13.29.07