Riktigt Grymt Pass

Satan i gatan vilket jäkligt bra gympass jag fick till imorse, shit alltså jag är stolt över mig själv 😀 Jag körde på så mycket att mina ben inte orkade lyfta mer, jag valde att köra all legday today + min powerwalk och jädrans vilket bra val det var, idag var verkligen mina ben på topp! En sån himla underbar känsla, det ger ett sådant rus i kroppen, som att man klarar allt i världen, det är därför som ni ska göra saker ni gillar, för gör ni det och det sedan går riktigt bra med det ni gjorde så får ni en sån energi och ett lyckorus som kommer smitta av sig på allt annat ni gör. Som den där kedjan jag pratade om förut, att alla känslor och det man gör påverkar varandra, det är så sant! 🙂 Det jag gjorde idag var att värma upp i 30 minuter på rullbandet, körde ett intensivt benpass med mycket fokus på rumpan, körde sedan mage, stretchade och sedan så powerwalkade jag i 1 timme. Tror jag var på gymmet i 4 timmar imorse haha, jag var så energifull att jag tom ringde in till jobbet och frågade om jag kunde börja 1 timme tidigare, vilket jag kunde så det var hur bra som helst 😀 Det går även bra på jobbet, tiden rullar på och det känns som en bra dag, precis som kedjan påverkar allt 🙂
Hur har er dag varit än så länge? Än är inte dagen slut så ni har fortfarande tiden till att få till den känslan ni vill ha från denna tisdag 11 november, hur vill ni minnas denna dagen? 🙂

2014-11-11 16.46.00
2014-11-11 16.46.26