At The Gym

Yeah I’m back at the gym darlings, efter nästan en veckas uppehåll pga förkylning så är jag tillbaka, så underbart! 😀 Jag är nästan helt frisk men det värsta som den onda halsen och det täppta huvudet är över, är bara lite snorig men annars är det bra så jag är redo för lite workout, har saknat det ^^
Jag vet dock inte hur jag ska lägga upp träningen idag, vet inte riktigt vad jag är sugen på att köra vid sidan av min powerwalk. Ska jag köra ben, triceps, biceps? Gaaah beslutsångest haha jag kanske kan köra lite av varje då jag inte kan bestämma mig, eller så kör jag en extra lång powerwalk… hmmm vi får se hur jag gör, men nu ska jag värma upp och starta dagen på bästa sätt 😀
Hur börjar ni er tisdag? Hoppas det är med ett leende och ett öppet sinne för dagens alla möjligheter, kram på er! ^^
2014-11-11 06.30.38
2014-11-11 06.31.01