Undersökningar Idag

Hej på er 🙂 Idag är det en lite trött Emilia som har klivit upp ur sängen, har varit vaken sen mitt alarm började sjunga sin fina melodi imorse var 5e minut sen kl 6, med anlending att jag inte ville föraova mig och missa bussen mot Karolinska Sjukhuset. Idag är min sista dag som deltagare i det här experimentet, jag har redan gjort min MR-undersökning (när man ligger i en mr-röntgen och studerar hjärnan), en av mina PET-undersökningar (där jag får ha värsta hjälmen på mig i röntgenmaskinen, ska se om jag kan få en bild haha) och så har jag en PET-undersökning till innan allt är klart. Det ska faktiskt bli lite skönt att få det här avklarat då det har varit så svårt att få tiderna att gå ihop då jag alltid jobbar osv, men jag hoppas att det jag har gjort bidrar med att föra forskningen framåt 🙂 Detta experiment görs för att studera skillnanderna mellan en frisk person och en person som har autism, för att se hur deras hjärnor skiljer sig åt, att försöka förstå mer om just autism, spännande ju 😀 Forskning är så intressant och spännande, det måste vara så kul att få jobba med det här, att få testa saker/olika teorier och upptäcka revolutionerade saker som kan förändra allt, så coolt 🙂 Då är det även kul att vanliga lilla jag kan få hjälpa till i den processen, för vem vet, jag kanske gör skillnad ^^
20141110_125356
2014-11-10 12.54.46