Evening Shopping

Phuu, undersökningarna gick bra idag även fast det var lite uttråkande efter ett tag, det finns liksom inte så mycket man kan underhålla sig med när man ska ligga helt stilla i 60-95 minuter i en scanningmaskin, man tittar upp i maskinen, dagdrömmer och sover haha 🙂 Även fast man helst inte skulle sova så kunde jag inte stå emot känslan av att bara vila ögonen, bara lite. Men det gick bra i alla fall och nu är jag helt klar med experimentet 🙂
Mötte upp älsklingen efteråt, köpte med oss lite gottigheter (som vanligt haha jag har seriöst ätit munkar eller andra gottigheter varje dag den senaste veckan men det är ju så gott! 🙂 ) och nu ligger vi i sängen och jag tänker shoppa lite, svårt att hålla i pengarna haha 😉 Har hittat ett par svarta jeans på nelly som jag vill prova, är ute efter ett par jeans i stretchigt tyg så att det känns som man har leggings på sig, men det är svårt att hitta så jag håller tummarna för dessa. Får även se om det följer med någon topp eller annat fint ner i varukorgen innan jag skickar iväg beställningen, det hade ju varit trevligt ^^ Nej men nu ska jag shoppa klart innan det blir sovdags, imorgon väntar morgonträning och sedan jobb till stängning, då behöver jag min energi, kram på er 😀
shopping