Fläckigt

God morgon härliga söndag, värst vad jag är uppe tidigt och redan sitter på bussen in mot stan, brukar inte söndagar vara lite åt det latare hållet? Haha 🙂 Jag hade gärna sovit lite till men då jag och familjen ska iväg på brunch och lite boulespel för att fira pappa på fars dag så var det bara att kliva upp 🙂 Vi har bokat in att äta brunchbuffe på Boulebaren på Sveavägen, deras brunchmeny lät väldigt god med deras våfflor och scramble eggs så jag ser framemot att äta tills magen spricker haha och sedan avslutar vi det hela med lite boule, lite udda aktivitet kanske men det kommer nog bli kul när man gör det tillsammans med familjen ^^
Något som jag däremot har upptäckt är att jag inte kan sminka mig rätt, jag är liksom helt fläckig i ansiktet då jag blev lite väl exalterad när jag applicerade brunpudret. Vanligtvis brukar jag bara dutta på det lite lätt vid käklinjen, hårfästet och kindbenen för att skulptera ansiktet lite men nu vet jag inte vad som hände men det ser ut som att jag har doppat ansiktet i smuts haha 😀 Jag försökte rädda situationen med att ta en bomullstuss och försiktigt torka bort det värsta, men då blev det en blek fläck istället så då puddrade jag på lite till för att täcka över det, men då blev det för mycket igen, jag torkade bort det, det blev fläckigt osv…. tja jag får se lite fjortisaktig ut idag, men jag måste verkligen gå en sminkkurs så jag lär mig applicera pudret rätt och sminka mig överhuvudtaget, vet ni något bra ställe för det där dom ger tips på vad som funkar bäst för en själv? 🙂
2014-11-09 10.47.48