God Morgon Lördag

Ja god morgon på er, är allt bra? 🙂 Vakna med ett leende idag, ni har en hel dag att göra det ni känner för och det är en stor anledning att välkomna dagen med ett leende, då sprider ni genast positiva signaler till hjärnan som sedan sprider glädjen vidare till kroppen. Allt är en enda stor cirkel, nej ett nät, nej en kedja där alla länkarna påverkar varandra, är inte det fascinerande? 🙂
Jag vaknade i alla fall med ett leende idag, jag är ledig, är nästan helt frisk från förkylningen och tänker få mycket gjort på så många olika fronter som jag kan, ett steg i taget så kommer allt bli bra 🙂 Jag ska skapa en liten checklista för bloggens förändringar så jag kan be min bloggdesigner Lotta fixa med lite koder (hihi jag kan inget om koder, så därför är det perfekt att ha en vän som kan sånt ^^) jag ska skriva ihop ett inlägg om gårdagens event då jag äntligen fick över bilderna till datorn och sen fixa med lite annat smått och gott, det låter toppen 🙂 Vad ska ni hitta på idag?
För att göra denna lördag ännu bättre så tycker jag vi börjar den med ett peppande citat. Ta åt er, jobba för det, kämpa för det, misslyckas för det, slit för det, skratta för det, le för det, gråt för det och ge dig faan på att klara det. Så kommer du klara det. Det enda som krävs är det där första steget, ta det, så kommer ditt framtida jag tacka dig <3
fdjnv