Fredagsevent

God morgon alla fina, fredag idag vilket innebär att det snart är helg, så härligt 🙂 Vad är era planer för helgen, ska ni hitta på något roligt? För min del blir det att ta det lugnt då jag fortfarande känner mig krasslig, men det är skönt det också, att ta det lugnt alltså, inte att vara sjuk haha 🙂
Idag så ska jag jobba till stängning innan jag får ta helg, men jag börjar ändå dagen på ett perfekt sätt med ett bloggevent tillsammans med my bloggerfriend Lotta, ett businessevent ska vi på så det passar perfekt att få lite tips inför alla mina idéer 🙂 Jag kan dock bara stanna 1 timme innan jag måste rusa till jobbet, men det är bättre än inget, sen så är det ju alltid trevligt att få gå på event ^^
Hoppas er fredag började bra och fortsätter i samma bana, kram på er!
2014-11-07 12.32.22
2014-11-07 12.32.46