Tidig Snö

Hur många statusuppdateringar om det oväntade snövädret har ni fått läsa på facebook idag? 😉 Många? 😉 Man behöver inte ens kolla ut genom fönstret, bara logga in på fb för att ta del av de senaste väderrapporterna haha 😀
Men jag måste säga att jag blev chockad, det här var ett väldigt tidigt snöfall för att vara de senaste åren då det annars brukar börja snöa i december, om ens det haha 🙂 Kommer så väl ihåg att jag alltid förknippade den första snön med min födelsedag, när jag var yngre så började det nästan alltid snöa några dagar innan jag fyllde år (jag fyller den 21a november, alltså snart 😀 ) så det var alltid något jag såg framemot. Men för några år sedan så slutade det snöa vid den tiden, vintern kom senare, så det är trist att en sådan ”tradition” i mina ögon försvann 🙁 Men men.
Hej på er förresten, jag glömde ju att hälsa på er, hur är det med er? 🙂 Tänkte ni på det jag sa igår om att alltid se det positiva i de negativa/dåliga situationerna? Det hoppas jag ni gjorde för det är en viktig del för att få det där positiva livet man vill ha, att man bemöter det dåliga med en ”I don’t care” attityd, det är viktigt att inte låta det dåliga vinna 🙂
Men juste, på tal om snön, december och glossyboxen igår så kom jag att tänka på att det snart är jul, och att en möjlig kalender med lite olika skönhetsprodukter kanske ska invigas i bloggen, en adventskalender eller varje-dag kalender, vad tycker ni om den idéen? 😀
2014-11-06 15.01.08