Hint Hint Vill Ha Hint Hint

Okej, det börjar bli riktigt farligt att jobba på Esprit nu alltså när leveransen av nya reavaror kom till butiken, det finns så mycket fint haha 🙂 Jag vill shoppa allt, spendera mina pengar och fylla garderoben med en massa fina plagg som passar för alla möjliga tillfällen; shopping är så kul ^^ Men, jag måste hålla i mina pengar fram tills den 25e innan jag kan sätta sprätt på de nya cashen igen, men det är därför som det nu är ett perfekt tillfälle att använda sig av en speciell dag till att få saker, nämligen sin födelsedag 😀 Då det är 2 veckor kvar tills det är dags att fylla 23 år, så tänkte jag ge en liten hint till familjen om något jag vill ha. Detta året är nog det första som jag inte önskar mig något specifikt i present, mest för jag känner att jag redan har allt jag kan tänka mig men även för att jag inte kommer på något. Det enda jag har sagt att jag vill ha är upplevelser, möjligheter till att skapa minnen, men nu får ni ett till tips på vad jag vill ha; nämligen en jacka från Esprit som är döööösnygg 😀 Hint det finns inte många storlekar/jackor kvar, Hint jag vill ha den i storlek 38, Hint jag vill ha den ^^ hihi sådär då fick ni en sak till jag vill ha, så nu längtar jag till den 21a hihihi ^^
2014-11-06 22.40.09
2014-11-06 22.40.35