Se Det Positiva

Hej på er, är allt bra med er denna onsdag? ^^
Det var så skönt och otroligt behövligt det var att få sova ut idag, bara få vakna när kroppen känner för det utan att behöva tänka på att man ska iväg på något, speciellt nu när jag även är sjuk. Det känns fortfarande sådär idag, är helt täppt i huvudet och har ingen energi i kroppen, och då jag har planerat att göra absolut ingenting idag och bara ligga i sängen så jag ska försöka få så mycket jobb gjort med datorn med bland annat bloggen och lite annat 🙂
När man känner att man har en dålig dag eller bara känner att allt är dåligt så får man aldrig glömma att se det positiva i det dåliga, som nu när jag rär sjuk. Visst, jag är sjuk just nu, har noll energi och ork till att anstränga mig, det innebär att jag varken kan träna, gå på den där höstpromenaden jag så gärna ville eller bara träffa en vän, det är ju väldigt tråkigt, men det är nu man får gräva lite i det här ”dåliga” och inse att det faktiskt finns vissa positiva sidor också, bara man öppnar ögonen och sinnet lite 🙂 Nu när jag bara ligger i sängen med datorn i knät så kan jag få mycket jobb gjort som jag annars inte skulle ha hunnit med, det är positivt. Jag får njuta av goda koppar té med olika smaker, det är positivt och mysigt i detta höstväder. Jag kan passa på att unna mig ett bubbligt fotbad som gör mina fötter glada, det är positivt. Det finns alltid något positivt i det dåliga som uppstår, det gäller bara att man är villig att se det och inte gräver ner sig i det negativa, för inget är bara negativt. Så har du en dålig dag idag, stanna upp en liten stund och tänk efter, så lär du inse att det i alla fall finns minst 1 sak som är positivt, och den positiva sidan kommer nog få dig att le och glömma bort det dåliga, det är väl härligt? 🙂
Därför har jag kokat upp lite té, fyllt i princip halva muggen med mjölk (man kan nog säga att jag dricker varm mjölk med lite té i med tanke på hur mycket mjölk jag häller i haha 😛 ), plockat fram mina clementiner, tänt lite levande ljus i rummet, plockat fram fotbadet och ska nu gå igenom min mail och beta av lite jobb, vilken mysig jobbmiljö hihi ^^
Kram kram, ha det underbart idag!
up2you_171102909