En Sån Dag

Hej på er, idag är en sån dag ni vet, när liksom inget vill fungera och det enda man vill är att lägga sig under täcket igen för att sova. Så känns det idag, jag vill bara lägga mig ner för att vila. Såhär borde jag egentligen ha kännt i söndags när jag jobbade efter min utekväll men min energinivå slår alla rekord idag, den ligger på minus 200! Jag sov knapp något inatt, jag kände mig jättetrött men jag lyckades inte hitta en bekväm ställning att slumra till i, men sen så kanske det äcen beror på att jag håller på, eller snarare har blivit sjuk. Mitt huvud är helt täppt, mina öron, min näsa och min hals likaså, och så gör halsen ont, och är slemmig. Jag låter även hes lite då och då men inget som märks jättetydligt som tur är, hade ju annars varit lite kul om det lät som Frankensteins monster när jag hälsar på kunderna haha ^^ Helt matt i kroppen är jag också, usch jag ser verkligen framemot min lediga dag imorgon för vet ni vad jag ska göra då? ABSOLUT INGENTING!! haha jag ska bara ligga i sängen med datorn i knät, dricka en massa té eller varm choklad, äta för många clementiner, kolla en massa film och bara bli frisk, det låter som en toppenplan 🙂
Men idag så är det först jobb som gäller, mitt pass slutar kl 18 sen så kommer min älskling och möter mig innan vi åker tillsammans hem till mig, så mys! ^^ Det är i alla fall full rulle på jobbet idag, vi har fått en otroligt stor leverans med nya reavaror som ska ut i butiken så det är mycket som ska prismärkas, larmas och hitta en plats att hänga 🙂 Nu när vi fått så mycket ”nytt” så borde ni verkligen komma hit för vi har fått in mycket fint, jag har bland annat hittat en jacka som är riktigt snygg men lite för dyr för min budget just nu haha 🙁
Vad gör ni för roligt idag? 🙂 Jag hoppas i alla fall att ni är friska och har en bättre dag än vad jag har ^^
2014-11-04 14.49.28