A Good Start Of The Day

God morgon, ny vecka, nya nöjligheter, ni är väl taggade och spända? 🙂 Ni bestämmer precis hur ni vill att er vecka ska bli, så varför inte göra den så bra som möjligt, passa på att ta den där härliga höstpromenaden med en vän, köp en take away kaffe/varm choklad/té och värm dig i höstkylan, laga en höstgryta, ordna ett knytkalas med dina närmsta, ja ni bestämmer, gör denna veckan till det ni vill 🙂
Min vecka vill jag ska bestå av träning (vart tror ni jag befinner mig just nu haha 😉 ), jobb på Esprit, jobb med bloggen, en höstpromenad med en god vän bland alla fina höstfärgerna med en take away i handen, en trevlig och rolig afterwork, rensa garderoben och bara ta dagarna som dom kommer, hur underbart som helst 🙂
Nu så står jag som vanligt på gymmet och börjar min dag och min vecka på bästa sätt, tänkte köra hårt med konditionen idag med ca 1,5 timme på rullbandet i ett högt tempo, det låter väl bra? 🙂 Juste, jag hittade en deal med Xtremefit att man kan få 3 veckors bootcamp, alltså 12 pass på 1 timme för bara 1000 kr…. Jag funderar på att slå till, chocka kroppen lite med intensivare träning så att mer resultat syns. Ska jag? 😀
2014-11-03 09.48.16
2014-11-03 09.48.30