En Rolig Kväll

God morgon på er, idag mår man som man förtjänar efter en utekväll, trött, seg och jäkligt törstig, men ändå glad då det blev en bra kväll 🙂 Vi började kvällen med lite vin och drinkar hemma hos Avas kompis Sara som är hur härlig som helst, en riktigt energifylld tjej haha, innan vi la the finishing touches på vårt smink och tog oss ut i kvällen. Planen var att gå på KTHs tenta fest men tydligen så var inte vi dom enda som ville dit så kön för att komma in var rätt så lång men vi ställde oss och väntade, förr eller senare så kommer man ju in 🙂 Trodde vi ja, men så vart inte fallet då en av vakterna efter ca 30 minuter gick runt i kön och sa att det inte var någon mening att vänta, då dom körde 1 person ut, 1 person in taktiken, alltså såg det väldigt mörkt ut att ens komma in under den närmsta timmen. Något som är värt att nämna är att jag var sjukt kissnödig, jag hade nog hållt mig i 1 timme så för mig var det lite kris haha 😛 Men back to the evening, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men vi kände att det var ovärt att stå i en kö hela kvällen och det enda jag ville då var att hitta en toalett, så vi gick därifrån och åkte in mot centralen. Men vi var fortfarande osäkra, klockan var över 12, nästan halv 1 så vi visste inte vart vi skulle gå, och det var då som jag kände att det var dags för mig att gå hem, jag skulle ändå upp och jobba idag så då kände jag inte för att slösa tid med att lista ut vart vi skulle. Så jag sa hejdå, fick äntligen gå på toaletten på Mcdonalds vid slussen, köpte två chreesburgare som jag sedan mumsade på under bussresan hem till min älskling 🙂 Åt en hallonmunk tillsammans med älsklingen framför en rolig film innan jag slockande efter bara någon minut. En intensiv dag, men en väldigt rolig dag och kväll, inte konstigt att jag sov som en stock 🙂
Men nu är det work som gäller, känner mig lagom fräsch med gårdagens smink som fortfarande pryder mitt ansikte och ett hår som är fullt av torrshampoo och hårspray, men vad faan, alla har jobbat bakis och något ofräscha någongång, nu kör vi!
2014-11-02 16.41.49
2014-11-02 16.42.00
2014-11-02 16.42.11
2014-11-02 16.42.26