Lördagskväll

Nu blev det mycket flängande fram och tillbaka in till stan men så blir det ibland när man har en rolig lördagskväll med några sköna tjejer att se framemot 🙂 Direkt efter jobbet så åkte jag så snabbt jag kunde ut till älsklingen, sprang in på ica för att köpa lite fler donuts och munkar att äta ikväll haha, hem till honom för att äta och byta om på 1 timme för att sedan sätta mig på bussen igen för att sedan befinna mig här, hemma hos Avas kompis Sara för lite fördrinkar 🙂 Ikväll ska vi nämligen på en KTH fest så det kommer bli väldigt roligt, så nu ska vi bara dricka upp och snart börja röra oss, en helt underbar lördagskväll 🙂
Vad ska ni hitta på, är det en Halloween fest slm gäller för er med utklädnad och hela kittet, blir det en vanlig fest eller bara en lugn kväll? 🙂 Oavsett så hoppas jag ni får det underbart, kram på er!
2014-11-01 20.55.29
2014-11-01 20.56.20