1a November

Yeeeah nu har vi äntligen intagit min månad, november! 😀 Anledningen till att jag säger att det är min månad är för att jag fyller år den 21a, en underbart höstig dag som jag längtar till 🙂 Min älskling har redan köpt sin present till mig och jag är såååååå nyfiken och spänd på vad det kan vara, kan inte dessa r veckor bara gå FORT!! Haha.
Hej förresten, hur mår ni idag den 1a november och vad gör ni för något skojigt? 🙂 Jag har i alla fall fullt upp på jobbet, många som är ute och shoppar idag så det innebär att det finns en del att göra, så kul för alla shopaholics att köpa saker, det vill jag också haha Jag tänkte prova det jag har hängt undan sen efter jobbet, på ett sätt hoppas jag att det inte passar då jag inte får shoppa då jag måste hålla hårt i mina sista pengar men jag vill ändå ha nya kläder så jag hoppas det passar ändå, gaaah dumma skalle och dumma plånbok 😛
Hoppas ni får en toppenlördag, kram på er! 🙂
2014-11-01 13.11.41
2014-11-01 13.12.13