Smile

God morgon underbara läsare 🙂 Har ni vaknat upp med ett leende på läpparna idag, det är ju fredag och en väldigt fin höstdag trots allt, eller ni kanske har höstlov just nu så då är det ju en anledning att le hela tiden haha 🙂 Då jag är ledig från jobbet idag fram tills kl 16 då jag tackade ja till att ta en kollegas pass, så fick jag lite sovmorgon fram tills kl 9 imorse, jag kan ju inte sova bort hela dagen när jag om bara någon timme ska ta mig till Kistamässan för att gå på Gamex, japp det sitter en liten spelnörd här haha 🙂 Jag ska möta upp min älskling efter han har slutat jobbet så ska vi gå dit tillsammans, vi kommer även möta upp Lotta på plats så det kommer bli så kul 🙂 Men innan jag börjar röra mig dit så ska jag äta lite mer mat, åt precis en portion med spagetti som blev över från middagen igår men jag är fortfarande hungrig haha, sen så ska jag sitta med datorn för lite jobb innan jag hoppar in i duschen och gör mig helt klar för att gå 🙂
Vad ska ni göra för roligt idag då? 🙂 Vad ni än väljer att göra idag så glöm inte att le, det är faktiskt det finaste du kan bära, det låter kanske klyshigt i mångas öron men för mig är det sant då ett leende lyser upp ett ansikte och fyller det med känslor och liv. Så le! 😀
smile.sflb_