Inbakad Glass

Haha alltså gud vilka otrevliga och respektlösa människor det finns ute i världen, jag förstår inte varför det är så svårt att vara trevlig och respektera andra människor, framförallt mot oss som jobbar inom service, eller människor i huvudtaget. Har folk aldrig hört talesättet: Behandla andra så som du själv vill bli bdhandlad? Tydligen inte, det är tragiskt 🙁
Aja, det är inte direkt synd om dom, det är deras problem att vara assholes, jag är bara glad att jag har blivit uppfostrad väl till en trevlig tjej som behandlar alla med respekt och alltid är trevlig, oavsett situation 🙂 Ja ni har nog listat ut att roliga människor besökte butiken idag, men det är bara att skaka av sig allt och move on with my life haha 🙂 Trots det så gick jobbet bra, hittade en klänning när jag sorterade lite som jag tänkte prova imorgon, alltså det är svårt att inte tänka på shopping och vilja ha ha ha saker när man verkligen inte får handla något haha livets ironi 🙂
Gamex mässan var också roligt, vi gick mest runt och kollade på alla spel man kunde prova och på alla som hade engagerat sig i sin coplay utklädnad, så kul att folk verkligen går all in med sin kostym, med alla detaljer och vågar klä ut sig, ibland så önskar jag att jag vågade göra det mer, att jag inte var rädd för att ”fula” ner mig eller klä mig roligt, jag får öva på det 🙂 Innan vi gick därifrån så köpte vi en glass som dom sålde på mässan, någon hawaiiglass där glassen var inbakad i en marsipan liknade deg som fanns i olika smaker. Jag kommer inte ihåg namnet men jag tog en med jordgubbsmak och det var sååååå gott! 😀 Jag ville bara äta fler och fler och fler, jag måste se till att hitta vart man kan köpa såna, sjuktgoda var dom 😀
Men nu så är jag hemma hos älsklingen och myser lite. Ska jobba lite på datorn innan det är dags att sova, jobbar ju imorgon så måste få min skönhetssömn. På tal om skönhet så hämtade jag ut mitt paket från Apotea efter mässan som innhåller allt jag kan tänkas behöva för att bli sötare haha det var perfekt att det levererades så snabbt för då kan jag bara börja med alla behandlingar snabbare, perfect! 🙂 Jag ska visa er vad det innehåller imorgon, för nu blir det fredagsmys med clemetiner, munkar, donuts, glass och mys med mitt hjärta, underbart!
2014-10-31 22.08.48