Hur Länge Höll Det? :)

Haha ni anar inte hur kul denna undersökning var idag, det var roligt, spännande och svårt, men ändå väldigt kul 🙂 Skrattade typ hela tiden då jag tyckte vissa moment var svåra, som att jag tänkte ”kom igen nu Emilia, bättre kan du, du är en smart tjej så kom igen”. Det var en psykologisk undersökning, ett kognitivt test där jag fick genomföra en del moment, det tog trots allt 3 timmar så det var mycket att gå igenom haha. Det var många svåra saker jag gick göra, saker som aktiverade hjärnan på ett annat sätt då det jag fick göra ändå är sånt man inte gör och inte heller tänker på i sitt liv, men det var kul 🙂 En övning var bland annat att jag under 60 sekunder skulle säga all ord (ej platser, namn eller siffror) jag kunde komma på för en bokstav, som t ex bokstaven F. Alltså det var skitsvårt, svårare än man tror det ska vara för jag kom typ inte på något haha fick hjärnsläpp haha 😀 Testa det en gång bara på skoj med en kompis; ta tiden på 60 sekunder, välj en bokstav och låt sedan alla orden flöda; då kommer ni upptäcka att det är svårare än man tror haha 😉
Men det var kul, något ovanligt och annorlunda att testa på, sen är det även positivt att göra något som för forskningen framåt 🙂 Nu är jag i alla fall hemma, det blev inget välgörenhetsevent idag, ett gäng märken skulle sälja ut sina kläder till ett billigare pris idag på Berns och sedan skänka pengarna till Hungerprojektet, men då jag inte hade någon att gå med och även har shoppingstopp så blir det inte av. På tal om shoppingstopp, hur länge tror ni jag höll det igår? ;D Tjaa… kanske 2-3 timmar sen så hade jag lagt en beställning på en massa skönhetaprodukter inne på Apotea… haha japp… så duktig var jag, men jag behövde uppdatera min skönhetsgarderob med nya ansiktskrämer, bodylotions, nagelstuff osv, jag känner att min klädgarderob börjar bli ”komplett, men min skönhetsgarderob är väldigt gles så jag köpte på mig lite ^^ Hoppas det kommer snart så att jag kan börja bättra på mitt utseende, hihi mysigt ^^
ModelKarma Bobbi Brown