Dags Att Plocka Fram Vinterjackan

God morgon ^^ Upptäckte ni att det är frostigt ute denna morgon? Kallt är det också så jag känner att det är dags att plocka fram vinterjackan redan nu, så man inte riskerar att bli sjuk. Jag märker liksom att jag snorar och nyser allt mer de senaste dagarna, så det är nog dags att jag klär mig i en varm jacka 🙂 Har ni plockat fram era vinterjackor eller tänker ni vänta tills det blir minusgrader och tills snön faller? 🙂
Vantar måste jag också köpa, av någon anledning så har jag tappat bort min ena vante, men då mina händer alltid blir frusna och känns som isbitar just nu så behöver jag ett par rätt så snabbt. Ett par skinnhandskar med något varmt foder vill jag ha, det skulle passa väldigt bra till både min hösttrenchcoat och min vintertrenchcoat 🙂
Men det får jag kolla på sen, för nu är jag påväg till Karolinska Sjukhuset igen för nästa steg i experimentet jag deltar i, idag blir det ett möte på lite mer än 3 timmar så det ska bli spännande 🙂
Kram på er, ta vara på alla möjligheter ni får och glöm inte att göra det jag sa till er i tisdags: gör någon glad med en enkel komplimang, ni är underbara!
2014-10-30 09.06.33