Inte Det Bästa Passet

God morgon ^^ Jag har precis kämpat mig igenom ett ganska så tungt träningspass, men inte tungt på det sättet att jag har tränat jättehårt, utan att det var väldigt kämpigt idag, hade ingen energi 🙁 Jag känner mig ändå duktig som kämpade hela vägen till slutet av passet, då jag körde min legday idag som verkligen kräver sin styrka och sen min powerwalk på 1 timme som jag gick i ett lite långsammare tempo, så är jag fascinerad och stolt att jag inte gav upp haha 🙂 Men jag är en envis kämpe som inte ger sig, en bra egenskap i många fall 🙂
Är påväg till jobbet nu i alla fall och ska jobba ett 9:45-16 pass, bra tider då jag känner mig trött idag haha är även ledig i 2 dagar sen imorgon och i övermorgon, något som kommer bli väldigt skönt men jag har en massa roligheter inbokat så det blir inte att ligga på latsidan 🙂 När jag har slutat idag så åker jag raka vägen hem för att jobba lite på datorn med bland annat bloggen, skojigt 🙂
Ha det bäst idag, kram på er!
2014-10-29 09.34.01