Komplimanger

Fick en fin och stärkande komplimang på jobbet idag, av en kund som ville ha hjälp med att hitta en svart tröja, en komplimang som värmde och som faktiskt visar att saker och ting som man gjorde förut fortfarande kan lysa igenom och vara tydliga. Han frågade nämligen om jag dansar eller har dansat, då han tycker att jag har en perfekt och ståtlig hållning och dessutom har figuren som en dansare. För er som inte vet så har jag dansat sen jag var ca 6 år fram tills jag var 18, så dansen var en stor del av mitt liv förut och den tiden lever fortfarande kvar via bland annat min hållning. Den enkla kommentaren fick mig generat att säga tack, som att jag på ett dolt sätt sa ”sluta driva med mig”, men för att en helt okänd människa säger en sak, så måste det väl ändå vara en sanning? Den enkla meningen gjorde min dag, fick mig att le och fick mig att sträcka på mig lite extra, tack vara en simpel komplimang.
Det är något ni absolut inte får glömma! Ge varandra komplimanger, till okända som till dom som står er närmast. En enkel mening kan förändra dagen för en person, oavsett om ni säger hur fin han/hon är idag eller hur mycket personen betyder för dig. En enkel mening gör skillnad. Men det glöms bort, det sägs inte så mycket. Jag vill att ni ska ge en person en komplimang idag, du får säga vad du vill till vem du vill, men bara du säger något som gör en person glad. Sprid glädje och få någon att må bra! 🙂
Nu tar jag på mig mina nya klackar, går med min ståtliga hållning för att möta upp Lotta för lite shoppingmingel, ha en underbar tisdag och glöm inte: Ni är underbara!
unnamed