Workout In The Morning

God morgon allihopa, ni glömde väl inte ställa tillbaka klockan igår så att ni är vid rätt tid? Det hade ju inte varit så kul att vara 1 timme tidig till jobb eller skola för att klockan var fel inställd haha 🙂 Tur att mobiler och datorer ställer om sig själva så man inte behöver tänka på det men lite förvirrad blev man ändå då man inte visste om de hade ställt om sig 😛 Men det hade dom, så jag står inte på gymmet 1 timme för tidigt denna morgon och ska kämpa på med veckans första pass. Jag har redan kört min första träningsdel som är styrketräningen, valde att trötta ut mina biceps och min rygg idag då det är viktiga bitar för sin hållning osv, men jag ska nu gå till del 2 som är min konditions bit, min powerwalk som ni säkert känner till i min träningsrutin vid det här laget haha 🙂 Perfect start of the day and the week ^^
Hur börjar ni er morgon? 🙂 kram
2014-10-27 07.28.23
2014-10-27 07.29.00