Fördel Med Att Jobba I Butik

Det som är så perfekt med att jobba i butik är att man verkligen kan scanna hela sortimentet i butiken = hitta saker att shoppa till en själv 🙂 Alltid när jag städar i provrummet, hänger ut saker i butiken, packar upp en ny leverans eller bara städar/viker/hänger så det ser snyggt ut så kommer jag alltid på mig själv med att stanna upp och kolla på kläderna om det skulle vara något för mig eller inte haha Man glömmer för några sekunder att man jobbar, men det är ett utmärkt tillfälle att hitta saker 🙂 Det var ju på så sätt som jag hittade några av de kläderna jag har köpt härifrån, jag hängde in dom i vårat personalskåp där alla hänger in saker de vill köpa, provade dom under någon rast och vips så hade man nya kläder. Perfect ju 😀
Det var däremot inte det jag skulle säga, utan hur mår ni fina läsare? Hur har veckans första dag varit so far? 🙂 En ny vecka innebär nya möjligheter, 7 nya dagar som du kan fylla med precis det du vill. Jobb, skola, fika med tjejkompisen, middag med killen/tjejen, en sminkkurs, slappardag framför roliga filmer, en underbar höstpromenad med dig själv eller någon du tycker om; vad du vill kan du fylla din vecka med 🙂 Min vecka kommer vara fylld av jobb, ett shoppingevent, besök på en mässa, steg 4 av mitt experiment jag deltar i, en tjejkväll, besöka ett välgörenhetsevent och förhoppningsvis mycket mer, allt blir vad du gör det till. Never forget it! 😀
Men nu har jag min andra rast för dagen, jag jobbar 10-20 idag så jag valde att dela upp min rast i två delar, så ska passa på att scanna vårt jeanssortiment lite noggrannare nu, vill ha ett par nya byxor 🙂
2014-10-27 17.23.28
2014-10-27 17.23.41
2014-10-27 17.24.06