Inspo

God morgon ^^ Har ni sovit gott inatt och vaknat pigga och glada till denna fina söndag? Det är ju en sån vacker höstdag ute, med det fina ljuset, färgerna, luften, helt underbart ^^ För min del så är det faktiskt väldigt skönt att jag sover om nätterna, för inte så många veckor sedan så låg jag ju nästan vaken och halvsov fram tills kl 5-6 på morgonen innan jag somnade, för att sedan behöva gå upp 2 timmar senare, men nu så sover jag i alla fall. Man behöver ju sin skönhetssömn haha 🙂 På tal om skönhetssömn så är jag på jakt efter grymma produkter som verkligen hjälper, ger lyster och återfuktar huden. Jag har nog redan sagt till er att jag är sämst på att ta hand om min hud, både för ansiktet och kroppen, så jag känner att det är på tiden att jag börjar så att mitt framtida jag kommer ha en fin och ungdomlig hud. Har ni några tips på produkter ni använder som ni tycker fungerar eller smarta hemmakurer som gör underverk? 🙂
Jag ska kolla runt lite på nätet nu om jag hittar några bra skönhetsprodukter men jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan och möta upp Ava, vi ska nämligen äta brunch på Mocco idag, så mysigt 🙂 Jag är fortfarande sugen på mina amerikanska pannkakor och nu när det är helg och dessutom brunchtid så finns dom till servering, yeees äntligen ska jag få äta mina pannkakor haha 🙂
Vad ska ni hitta på under denna vackra och härliga söndag? 🙂 Bjuder på lite inspirations bilder som kan motivera er till att kämpa för det liv ni vill ha, ni bestämmer själva hur det ska bli och det är bara att ta ett steg i taget. Inget är omöjligt, det är bara du som väljer om ni vill ta vara på möjligheterna ni får. Kram på er, ni är underbara.
insop 1
inspo 2