Brunch

Weeeey äntligen så fick jag äta mina pannkakor som jag har längtat så mycket efter, och det var en värd väntan då dom var väldigt goda 😀 Tråkigt att man bara fick 3 stycken, hade gärna ätit minst 5 stycken till = hej matglad! 😀 Men det var väldigt trevligt att bruncha på Cafe Mocco, det var fullproppad med folk så det var verkligen ren tur att vi fick ett bord, vi spanade en massa och lyckades tillslut se några som skulle gå från sitt bord, vi sprang bokstavligt talat dit haha men vad gör man inte för att få ett bord när man har längtat efter sina pannkakor 😀 Till min tallrik med amerikanska pannkakor, pekannötter, jordgubbar, blåbär, lönnsirap och vaniljglass så drack jag en smoothie gjord på bland annad banan och hallon, det var i alla fall dom två smakerna jag kunde urskilja haha gott var det i alla fall, en bra kombination till maten. En massa tjejsnack, planering av en massa skojigheter som ska hända framöver och en massa skratt med en av sina närmsta vänner, hur underbart som helst att spendera sin söndag med 🙂
Nu så blir det däremot att förbereda sig inför veckan som kommer, packa träningsväskan, bekräfta alla aktiviteter som sker i veckan och sedan gosa ner sig i sängen med sin älskling och äta lite mer glass hihi mumsigt, han köpte två paket med chokladglass så jag har en kvar att äta, och den kan jag ju inte låta ligga kvarglömd i frysen, det känns bara helt fel ^^
P1030580
P1030581
P1030583
P1030586