Sia

Hej hej, gissa vad jag gjorde igår? Jag somnade med datorn i knät nästan precis direkt efter jag lade upp mitt inlägg igår, haha så trött var jag 🙂 Jag bara kände för att vila ögonen lite, lutade mig tillbaka mot väggen och innan jag märkte något så satt jag säkert och snarkade högt, okej jag vet inte om jag snarkar men ni förstår. Jag sov säkert i 2 timmar innan jag vaknade till, stängde av datorn och lade mig ner i sängen istället, så mycket skönare än att sova sittandes 🙂 Sov som en stock fram tills 13 tiden idag, woopsi men jag behövde sova ut så då måste jag låta kroppen få göra just det. Det är något ni inte får glömma, det är otroligt viktigt att man lyssnar på kroppen, känner man sig trött – sov ut, känner ni er nedstämda – stanna upp och tänk efter på vad det är som tynger ner er, känner ni er vilsna i livet – stressa inte utan känn efter över vad som känns rätt för er. Det är viktigt att man lyssnar på en själv och sina signaler, kroppen ger ifrån sig dessa av en anledning, för att ni måste stanna upp och fundera lite över hur er situation ser ut för tillfället. Dessa signaler behöver inte nödvändigtvis innebära något negativt, så se det inte som ett misslyckade, för ibland så kan det vara bra att stanna upp och verkligen uppskatta det man har, något som man annars i vanliga fall säkert tar för givet.
Oj ja nu blev det lite pepptalk märkte jag, men det behöver man ibland, några enkla meningar som kan få en att tänka lite extra på saker och ting, sånt gillar vi 🙂 Jag ska däremot jobba på allt som jag sa att jag skulle göra igår, jag hann liksom inte med så mycket då jag somnade så ska ta igen det idag då det blir en lugn hemmadag. Min glass han jag inte heller äta igår så den ska jag glatt mumsa på nu medans jag går igenom alla mina internetflikar jag har uppe, jag har minst 10 flikar igång samtidigt, allt på samma gång, multitasking, yeeeah 😀
2014-10-25 15.31.48