Ta På Dig En Tygpåse

Hej hej, har ni saknat mig? haha 😉 Förlåt, men jag har inte vetat vad jag ska skriva för er om jag ska vara helt ärlig, det enda som har cirkulerat i mitt huvud idag är jobb och att det snart är helg, vilket jag har nu, yeey 🙂 Nej men när jag även inte har någon datasurf på mobilen så blir det, tyvärr, att jag inte kan lägga upp ett inlägg om jag kommer på något, för att sedan glömma bort det när jag väl har internet. Aja, det är inte långt kvar på månaden så jag lär nog stå ut tills dess, jag hittar även mina knep med att utnyttja wi-fi som jag hittar lite överallt, lite sneeky hihi 😉
Nej men vad var det jag skulle säga? Jo juste, jag ligger just nu i älsklingens säng efter en lång dag på jobbet med datorn i knät, jag har fortfarande varit seg under dagen med träningsvärken som får mina ben att kännas extra tunga men det har ändå gått bra, smsade min honey under lunchen och bad honom köpa hem min favoritglass så den ska jag mumsa på snart, Sias chokladglass är to die for alltså, yummie for my tummy 😀 Men innan dess så ska jag jobba lite, har inte suttit vid datorn på nästan 2 dagar så jag har lite att göra, bland annat planera nästa vecka som kommer bli händelserik samt annat småfix. Så kommer jag spendera min fredagskväll, äta glass, se på roliga filmer och mysa med mitt hjärta, det bästa <3 Btw, vet ni vad man får ta på sig när man ska prova kläder i japan? För att inte smutsa ner kläderna med sitt smink när man drar på och av sig kläderna så att det dras mot den sminkade huden, så får man trä på en tyg”påse” över huvudet som skydd…. Man ser rätt läskig ut faktiskt, men det är lite smart, kanske något man borde införa i Sverige 🙂
20140925_171347
20140925_171350