Peplum

God morgon ^^ Satans vad trött jag var igår haha Helt ärligt så somnade jag på direkten när jag lade mig i sängen och jag har sovit väldigt tungt, som stockarnas stock 🙂 Jobbet gick verkligen i snigelfart igår, det fanns knappt något att göra och de sista 2 timmarna var det nästan helt tomt på kunder, vi antar att det berodde på att det var dagen innan löning så vi hoppas på mer fart idag då jag jobbar ett lika långt pass till stängning. Men snart är det helg, och det är något att hurra för, HUURRAAA! 😀
Då jag var så trött igår så hann jag ju aldrig visa er min nya topp från H&M innan jag slumrade till så sött och försvann i drömmarnas land, så här kommer det 🙂 Jag hittade denna dösnygga peplym topp, med en riktigt snygg urringning som ger den där attityd looken, med ett par klackar, ett par svarta snortighta jeans och med en mörk markerad ögonsminkning så kommer det bli så jädrans snyggt 😀 Kanske får inviga den till helgen, bara ha det på stan, gå runt och känna sig snygg haha 😉
Men nu måste jag sminka mig och äta klart min frukost, vanliga cornflakes med iskall mjölk är väldigt underskattat, för snart så måste jag börja åka till jobbet 🙂 Vad ska ni ha för er denna fredag? 🙂 kram kram
2014-10-24 10.18.24
2014-10-24 10.19.27
2014-10-24 10.21.01