Min Nya Topp

Haha alltså jag drömmer fortfarande om tomatsås pastan jag åt igår, den är seriöst skitgod och jag vill gärna äta mer av den, just i denna stund 🙂 Jag får se till att det blir ett till Vapiano besök väldigt snart 🙂
Annars så gick träningen bra imorse, jag gick inte i ett lika snabbt tempo som jag brukar men det är pga min träningsvärk jag har i benen sen mitt legday pass i tisdags. Den är inte nådig, den sitter vid mina insida lår och hindrar mig från att gå normalt haha Kan inte ens plocka upp saker från golvet utan att behöva känna hur det stramar åt 🙂 Men jag gick på under hela min timme så jag känner mig ändå nöjd, all träning är som sagt bättre än ingen alls 🙂
Sen var det snabbt in i duschen, sminka sig och byta om innan jag åkte vidare till Karolinska för min MR-undersökning, där jag fick ligga i en magnet röntgen i 20 minuter. Det är ju självklart lite segt att ligga helt stilla så länge men jag måste ha somnat för innan jag märkte något så var det klart, haha lite skönt ändå och allt gick bra 🙂 Vandrade runt lite i stan för att fördriva den sista tiden innan jag börjar jobba nu kl 12, hittade en dösnygg topp inne på H&M som jag bara var tvungen att köpa haha ska visa er sen ^^
2014-10-23 11.52.44
2014-10-23 11.52.58