Dags Att Promenera Lite

Good morning, brr är det någon mer än jag som gärna vill ligga kvar i sängen under det varma täcket än att ta sig ut i höstvädret? Haha 🙂 Hösten är mysig, om man antingen ligger hemma under en massa filtar omringad av levande ljus medans man njuter av varm choklad, eller om man är ute på vift med de rätta kläderna, en snygg kappa, snygga klackar och en mysig halsduk som omfamnar halsen 🙂 Hösten är den bästa tiden för styling, med lager på lager, snygga färger, snitt och fler valmöjligheter, jag ska bli bättre på att visa er mina outfits, så kanske jag kan inspirera er till olika typer av stylingar, hur låter det? 🙂
Idag har jag i alla fall på mig en av mina toppar som jag köpte i Japan men det får jag visa er sen för nu så ska jag träna lite, det blir bara en powerwalk idag då jag ska vara vid karolinska kl 9 för min undersökning så vi hörs sen ^^ puss
2014-10-23 06.26.53
2014-10-23 06.27.10
2014-10-23 06.27.45