The Beige Topp

God morgon ^^ Vilken mysig kväll jag och älsklingen hade igårkväll, han blev väldigt glad över den lilla ”pickniken” jag hade dukat upp och allt blev lyckat. Haha jag har liksom fortfarande lite ”sockermage” efter alla bullarna jag åt igår, åt hosthost4hosthost stycken bullar men det var det värt, satans vad gott det var haha 🙂 Man ska inte tänka så mycket på mat tycker jag, tränar man, eller inte och äter bra överlag så anser jag att det inte är en stor grej att äta bullar lite då och då. Livet är för kort och man måste ju få äta gott också 😀 Vi åt gott och mös till lite roliga filmer där bland det tända ljusen och nybäddade sängen, mmhmm <3 Älsklingen somnade snabbt han när klockan slog över midnatt men jag som hade varit ledig låg och drog mig till 2 tiden innan jag somnade så idag på jobbet känner man sig lite seg haha 🙂 Äsch det är inget, jag tar igen sömnen ikväll bara, nemasproblemas;)
2014-10-22 09.48.16