1 År & 6 Månader <3

Det blev inget jobb på ett cafe som jag hade tänkt, allt var fullt vart jag än gick så jag kände för att bara åka hem istället och fixa en massa på rummet för min och älsklingens mys vi tänker ha. Jag har städat, gjort det fint, tänt en massa ljus och plockat fram alla gottigheter som jag köpte på vägen hem, som vaniljhjärtan, donuts med hallonglasyr, dumle och lite frukt, yummie 🙂
Vi firar ju 1 år och 6 månader idag, jag kan inte förstå att vi redan har varit tillsammans så länge men det har varit underbart, tiden har gått så fort men ändå långsamt på samma gång. Det är konstigt det där, men är man kär och älskar någon så försvinner tid och rum, det är liksom bara han och jag, tillsammans, vi två och man njuter av varje stund. Kärlek är underbart och det bästa man kan få uppleva <3 Jag älskar dig älskling, du är mitt allt <3
P1030559
P1030560
P1030565
P1030566