Ska Jag Anmäla Mig?

Haha okej ibland så är jag inte riktigt in the zone, oavsett om jag har på mig mina glasögon eller inte, men idag så har min hjärna varit inställd på seg när jag väl satte mig ner för att få saker och ting gjorda, så trist. Blev även uttråkad av att bara sitta hemma så jag tänkte åka in för att träna lite, sprida lite endorfiner i kroppen, men när jag väl var påväg in till gymmet så kände jag inte längre för det så jag mötte upp älsklingen och åkte hem till honom istället. Ska försöka få lite jobb gjort här tänkte jag, ta en sak i taget och bocka av allt eftersom saker blir klara, ska fortsätta leta eter något att göra under min födesledag och fundera ut lite ändringar på bloggen, vill ändra utseendet lite, har ni några tips på hur ni skulle vilja att layouten ska se ut? 🙂 Jag funderar även på att göra en lite crazy grej, nämligen anmäla mig till Xtremefit (eller någon annan bootcamp) för att bara kötta och träna stenhårt i ca 8 veckor, 3 dagar i veckan. Skulle inte det vara så jäkla awesome? 🙂 En träningstokig tjej som mig skulle nog älska det, så jag är nog lite crazy trots allt för jag tänker anmäla mig hihi ^^ Har någon av kört ett sånt bootcamp och vill dela lite erfarenheter? 🙂
222765_466804603373605_1898248925_n