Put My Glasses On

Ohja, då vet man att seriösa Emilia har kommit fram, med arbetssinnet och effektiviteten i full rörelse till 100%, nu är det dags att få saker gjorda 😉 Har lite småfix jag vill få klart, bland annat att börja planera min födelsedag som nu bara är 1 månad bort, iihiii vad ska jag hitta på för något då? 🙂 Jag har ju som en liten ”tradition” att alltid göra något när jag fyller år och det ska inte bli något undantag detta år så jag behöver planera och tänkta ut något roligt vi kan göra, har ni några idéer? 🙂 Sen så blir det jobb med bloggen, min idé, kolla weekendresor, städa rummet (booooring) och planera veckan. Skönt att man är ledig idag så att jag hinner med allt, man får utnyttja sina lediga dagar om man inte har något speciellt inbokat, för annars är det lätt hänt, för min del i alla fall, att det inte blir gjort haha så bäst att jag sätter igång så att jag hinner klart med så mycket som möjligt idag ^^
20141020_113820
20141020_114550
20141020_115337