En Vanlig Söndag

Heeej heej heej, jag hatar verkligen att jag inte har något internet på mobilen för då är jag helt avskärmad från er och det gillar jag inte, det känns så tomt 🙁 Jag ska se till att fixa det så snabbt som möjligt, för det förstör både för bloggen, mitt jobb med idéer och företag och mitt allmäna liv . This needs to be fixed as soon as possible!! För nu har liksom snart hela söndagen passerat så det är verkligen på tiden att jag uppdaterar för er ^^
Dagen har i alla fall spenderats på Esprit med jobb från 11-15, ett kort pass jämfört med vad jag brukar jobba men det är skönt med lite variation, speciellt på en söndag och speciellt när man ska på en trevlig filmkväll hos en tjejkompis sen mot kvällen. Alltså snart då det redan är kväll haha 🙂 Jag ska hem till Andrea för att se på film tillsammans med några av hennes andra vänner, det kommer bli trevlgt och ett perfekt avslut på denna vecka. Imorgon så är jag ledig, även i övermorgon så då tänkte jag passa på att träna lite igen och jobba med mina idéer. vet ni något mysigt café i stan som erbjuder gratis wi-fi? Tänkte nämligen ta med mig datorn och sitta på ett cafe efter träningen för att jobba lite, låter inte det mysigt? ^^
Vad gillar ni min multitasking`;) Två skärmar, en med The Devil Wears Prada filmen som spelas upp och sedan min bärbara som jag sitter och jobbar på, egentligen borde jag städa rummet men det orkar jag inte nu, det tar jag sen haha ^^
2014-10-19 17.26.35