Lördagsjobb

Hej på er 🙂 Passar på att skriva lite snabbt för er nu innan jag börjar mitt pass på jobbet och nu när jag har tillgång till Solna Centrums wi-fi, man får ta vara på sina möjligheter haha 🙂 Det känns verkligen så trist att jag fortfarande inte kan skriva när jag vill till er, jag gick in på tre.se igår och lade till 3 gb surf till mitt abonnemang som jag trodde skulle läggas till på direkten så att jag kunde börja surfa direkt, men nope, det kunde jag inte 🙁 Brukar det ta någon dag innan det läggs till eller läggs det till från och med nästa månad? Någon som vet? Får ringa till tre sen och fråga för jag känner mig så handikappad utan min surf, kan ju inte göra något 🙁
Aja, det är ju lördag idag och jag och älsklingen fixar det sista inför vår datekväll, det blir middag, drink och bio som jag ska bjuda honom på, det kommer bli underbart ^^ Men innan dess så ska jag jobba lite, blir ett lite kort pass idag fram till kl 18 så tiden kommer säkert gå fort 🙂
Men vad ska ni hitta på under denna lördags dag/kväll? 🙂 kram
2014-10-18 12.51.15
2014-10-18 12.53.22