En Ledig Fredag

God morgon god morgon ^^ Har ni sovit gott, sovit som små stockar och vaknat utvilade denna morgon? Tänk på att det är fredag i alla fall, så det är inte långt kvar till helg och lite frihet haha 🙂 Som jag sa igår så är jag ledig idag, sov ut till 10 innan jag kände att det var dags att ta sig upp, äta lite frukost och få något vettigt gjort, man vill ju inte sova bort hela dagen 🙂 Så vad ska man göra under sin lediga dag då? Hmm jag borde egentligen städa rummet då det fortfarande är ett bombnedslag, men sånt tråkigt vill jag inte göra när jag är ledig haha sen så är det allt för mysigt att ligga nerbäddad i sängen (det känns så kyligt nu) och fixa en massa andra saker med bloggen och annat jobb bland annat. Lite senare så ska jag och mamma åka in till stan för att ha en mysig mamma & dotter dag, får se om det blir lite shopping men trevligt kommer det i alla fall bli 🙂 Nej nu funderar jag på att göra lite varm choklad och jobba lite på datorn, har lite saker att planera så ska sätta igång på en gång 🙂
2014-10-17 11.41.38