Foot Spa

Alltså gud vad mina fötter gör ont, mina fotsulor känns svullna, ömma och det känns som att jag har gått runt i 10 cm klackar hela dagen och hela veckan, jag förstår inte varför 🙁 Har därför tappat upp ett fotbad här hemma, en massa bubblor, vibrationer och värme ska få heala mina fötter, så otroligt skönt det kommer bli 🙂 Jag tar väldigt sällan hand om mina fötter, eller helt ärligt så struntar jag i dom helt då jag inte gillar dom, så därför kommer nog detta fotbad väldigt lägligt, med tanke på hur mycket sina fötter får utså 🙂
Jobbet gick i alla fall bra idag trots mina fötter, hittade 3 nya toppar idag igen, yeeey, som jag ska köpa sen när jag jobbar igen till helgen så det är kul att se hur min garderob växer 🙂 Imorgon är jag som sagt ledig och ska kanske in till stan med mamma för att shoppa lite, det kommer bli mysigt, är fortfarande sugen på pannkakor så jag hoppas vi hittar sånt på något cafe haha. Men nu ska jag njuta av mitt fotbad, så lovely för mina fötter ^^
2014-10-16 20.14.45
2014-10-16 20.14.59